Izmire Meteor Düştü : 4pddrp5fthj2am : Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.

Izmire Meteor Düştü : 4pddrp5fthj2am : Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi.

İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. Gece saat 1:54'te i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi ancak henüz meteora ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmadı. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?/p pi̇zmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Kuba Ya Meteor Dustu
Kuba Ya Meteor Dustu from www.gercekizmir.com
Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. Gece saat 1:54'te i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi ancak henüz meteora ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmadı. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Gece saat 1:54'te i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi ancak henüz meteora ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmadı.

Meteor düşmesi sonucu ne olur? 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. Peki, meteor düşmesi son dakika! Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video. Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Ancak perseid meteor yağmuru etkisini devam ettiriyor ve 20 ağustos tarihine.

Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Peki, meteor düşmesi son dakika! İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

Izmir E Meteor Dustu Egetv
Izmir E Meteor Dustu Egetv from www.egetv.com.tr
Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. İzmir 'e meteor mu düştü? Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Otur oturduğun yerde bozma keyfini. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor.

Meteor nereye, hangi bölgeye düştü?

Meteor düşmesi sonucu ne olur? Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi… meteorlar dünya atmosferiyle etkileşim içine giren meteorların hava direnci ile karşılaşması. İzmir 'e meteor mu düştü? İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç.

Gece saat 1:54'te i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi ancak henüz meteora ilişkin resmi bir bilgi paylaşılmadı. Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. Otur oturduğun yerde bozma keyfini. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu.

Meteor Goktasi Dustu Iddiasi Son Dakika Izmir Ve Manisa Da Meteor Mu Dustu Gundem Haberleri
Meteor Goktasi Dustu Iddiasi Son Dakika Izmir Ve Manisa Da Meteor Mu Dustu Gundem Haberleri from im.haberturk.com
Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?/p pi̇zmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. İzmir semaları akşam saatler 01:54'ü gösterdiğinde atmosfere giren meteor düşmesine sahne oldu. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.

Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. 31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken fotoğraflarda parlak bir cismin gökyüzünü delerek düştüğü gözlemlendi… meteorlar dünya atmosferiyle etkileşim içine giren meteorların hava direnci ile karşılaşması. Dünyanın sonu mu geliyor ? Peki, meteor düşmesi son dakika! İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?/p pi̇zmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı.